دریچه بای پس Woodward

5 فوریه 2020

 سرویس و برنامه ریزی برد و دریچه بای پس Woodward

در سیستم کنترل ها برای کنترل عبور سیالات مکانیزم های متفاوتی طراحی و تعبیه شده است؛ شرکت Woodward نیز برای این کار دریچه هایی با سیستم کنترل دیجیتال طراحی کرده است ، این دریچه که به دریچه بای پس نامگداری شده است برروی قسمت برگشت از تراتل به سمت توربو شارژر استفاده میشود که در اثر نزدیکی به توربو شارژر و گرما و لرزیدن بالا در محل نصب باعث خرابی برد کنترل بوبین میشود، که در آنها سه مد کاربری (کنترل با ورودی و خروجی آنالوگ ، کنترل با Canbus ، کنترل با PWM) تعبیه شده است. این دریچه برروی موتور ژنراتورها با برند های مختلف نصب و استفاده میشود که درحال حاضر برروی موتور ژنراتور CAT3520 می پردازیم که توسط پروتوکل canbus کنترل میشود.

بای پس woodward
برد دریچه بای پس woodward
دریچه بایپس woodward

 کنترل با PWM

در این مد کاری، کنترلر با قرائت ورودی سنسور peakup دور موتور را در لحظه استارت میبنند و مطابق تنطیمات انجام شده توسط نرم افزار کلیه پارامترهای آن را از قبیل IDLE SETPOINT , RATED SETPOINT , RAMP TO IDLE  و ...  میتوان تنطیم کرد که در اینصورت کنترل woodward بصورت مستقل کلیه کار کنترل دور موتور را انجام میدهد.

 کنترل با CANBUS

در این مدکاری کنترلر قابلیت آدرس دهی دارد که تحت شبکه آدرس آن فراخوانی میشود و همچنین ورودی های دیجیتال به عنوان سخت افزار تعبیه شده است که علاوه بر تنظیمات نرم افزاری باید تنطیماات وایرینگ نیز انجام بشود ، تنطیمات نرم افزاری ازقبیل : CAN ID LOW INPUT , CAN ID HIGH INPUT , ACTUATOR TO POSITION , POSITION REQUEST و  ... برای فراخوانی لازم  میباشد .

 کنترل با ورودی و خروجی آنالوگ (۲تا ۴ ma)

در این مد کاری ،  کنترلر با توجه به یک دریافت و ورودی آنالوگ از ECM  به نسبت تنطیمات انجام شده دریچه را باز کرده و طبق آن مجدد نسبت به تنطیمات انجام شده خروجی آنالوگ را برای دریافت فیدبک به ECM انتقال میدهد. تنظیماتی از قبیل ولتاژ ماکسیمم و مینیمم و همچنین جریان ماکسیمم و مینیمم درکنترلر تعبیه شده است و همچنین در خروجی اینگونه تنظیمات وجود دارد که طبق آن به عنوان یک فیدبک به ECM  انتقال پیدا میکند .

 کالیبرشین دریچه بای پس Woodward

در نرم افزار این کنترلر قسمتی به عنوان کالیبره موقعیت، تعبیه شده است که دارای دو مد کاری MANUAL  و  AUTOMATIC  میباشد .

 مد کاری AUTOMATIC

در این مد دریچه بصورت اتوماتیک به موقعیت صفر در صد  میرود و بعد از آن به موقعیت صد در صد میرود و مقادیر بصورت اتوماتیک ذخیره میشود ؛ کاربر در قسمت پایان میتواند ضریب اینرسی و انحنا را وارد کند و در داخل آن ذخیره کند .

 مد کاری MANUAL

با انتخاب این مد کاری بعد از انتخاب چرخش دریچه بصورت ساعتگرد یا پاد ساعتگرد ابتدا دریچه را بصورت دستی به موقعیت صفر برده و دکمه کالیبره را زده و مجدد دریچه را بصورت دستی به موقعیت صد در صد برده و دکمه کالیبره را زده که با کمک این دو تعریف موقعیت ها در حافظه داخلی ذخیره میشود و بعد از آن تنطیمات اینرسی و انحنای آن انجام میشود .

 خدمات آیریکو در زمینه سرویس و تعمیر و برنامه ریزی دریچه بای پس Woodward

شرکت آیریکو با در اختیار داشتن برنامه های اختصاصی شرکت woodward و همچنین قسمت تعمیرات الکترونیک و مکانیک توانسته است که اینگونه دریچه ولوها را  سرویس، برنامه ریزی و کالیبره کند و همچنین به صورت اختصاصی در محیط شرکت کلیه تست های مربوطه را انجام دهد و تأییدیه خود از شرکت را صادر کند.